vrijdag 26 oktober 2012

Fietsende egelIk ben zo verliefd op deze stof van Metsola. Het lag hier al een tijdje maar durfde er niet in te knippen. Tot ik dit patroon getest had wist ik dat ik zo'n kleedje met deze stof voor Anna wou maken. Het patroon tekende ik zelf. Het is een combinatie van twee patronen uit de ottobre.
 
Als het kleedje van Anna af was vond ik dat het ook kon voor Kas. Deze Metsola-stof is gemaakt uit een soort badstof waarvoor het geschikt is voor truitje voor Kas. Ik gebruikte het patroon 22 uit de ottobre 2011/4.
 
Voor de fotosessie maakte we gebruik van de schilders hun stelling met hun nodige belichting. Ze zaten precies in een fotostudio.
 
Nu kan ik volop genieten van deze foto's want de stellingen zijn weg en wij hebben nu een mooi wit huis. Dat de kleur wit zoveel rust kan geven!
 
 
 
stof: Koekepeertje (deze is niet meer beschikbaar maar wel nog een andere mooie tricot van Metsola)

12 opmerkingen:

 1. Die broeder-zuster-liefde, zalig!! En 't stofje is geweldig zacht (zelf gevoeld ;-)! Benieuwd naar jullie witte huis...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi! Je link naar het patroon klopt volgens mij wel niet helemaal...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, zo een schatjes!!! Het kleedje en pulletje zien er heel cute uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige stof, akkoord! En merci voor de tip van de schilderslamp ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha! Ik maakte er vorige week ook iets mee dat nog niet op de blog is geraakt. Ik had wellicht de laatste stukken van die stof van bij Koekepeertje. Die tractors van Metsola kocht ik ook en de pyjama die ik daarmee maakte is al super vaak gewassen en nog steeds mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. inderdaad een prachtig stofje en super foto's op de stelling!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo lief die laatste foto :) En leuk decor!!

  BeantwoordenVerwijderen