zondag 27 februari 2011

Bucket bag

Begin deze maand was het opnieuw studio stik. Ondertussen al de derde editie! We konden kiezen tussen drie verschillende tassen. Ik koos voor The Reversible Bucket Bag van Sew,mama,sew. Voel jij ook de lente? Ik wel, zeker als ik naar de tas kijk.
Zie je het niet zitten om met de engelse test eraan te beginnen, piep dan even bij Punabella voor de vertaling.







Het leuke aan deze tas is dat je ze aan beide kanten kunt dragen. Zo kan je je tas aanpassen aan je outfit! Waarom de stoffen knoop op de grijze stof wat schuin staat is een groot vraagteken. Nochtans had ik ook aan deze zijde het midden genomen. Je kan het ook zien als een leuk detail ;-).
stof: Koekepeertje en Vermiljoen

maandag 21 februari 2011

New!

De meisjes zijn hier volledig verkocht aan de nieuwe schoentjes van Pèpè!








Hier kan je nog veel leuke schoenen vinden! Terwijl je er bent, spring ook eens binnen bij de buren!

zondag 6 februari 2011

1 jaar

Vorige week was Kas jarig. Die eerste verjaardag blijft toch iets speciaals. Ik was de hele dag emotioneel. Ik heb precies mijn bevalling opnieuw beleefd. Maar soit, daar gaat het niet om. Ik wou iets maken voor zijn eerste verjaardag. Het werd een hemdje. Ik had nooit gedacht dat het me zou lukken. Het hemd is gemaakt met een Oliver +S patroon.



Daarnaast was er nog wat tijd voor een kleedje voor Anna en een rok voor mezelf.



Voor de rok heb ik opnieuw het patroon uit de knipmode juni 2010 gebruikt. Het is wel één zonder rits. Alle tips kan je terug vinden bij Mme Zsazsa. Voor de tailleband en onderaan gebruikte ik effen zwarte katoenen stof.


Een zelfgemaakte kroon kon natuurlijk niet ontbreken. De tutorial kan je hier vinden.